Zapraszamy na ogólnopolską konferencję naukową pt.

„Interdyscyplinarna opieka specjalistyczna nad chorym dzieckiem”

Fundacja Zdrowie Dziecka oraz Wojewódzki Specjalistyczny Szpital Dziecięcy im. św. Ludwika w Krakowie zapraszają na ogólnopolską konferencję naukową pt. „Interdyscyplinarna opieka specjalistyczna nad chorym dzieckiem”.

Wydarzenie adresowane jest do lekarzy pediatrów oraz lekarzy rodzinnych pracujących w placówkach Podstawowej Opieki Zdrowotnej w całej Polsce.

Wśród prelegentów znajdą się specjaliści z zakresu m.in. pediatrii, chorób zakaźnych, reumatologii oraz alergologii, w tym konsultanci krajowi oraz wojewódzcy.

Konferencja posiada certyfikat INFARMA

Szczegółowy program wydarzenia

Zgłoszenia przyjmowane wyłącznie drogą elektroniczną poprzez formularz: https://konferencjapediatryczna.konfeo.com/pl/groups

do 22 listopada lub do wyczerpania liczby miejsc. Udział w wydarzeniu jest bezpłatny.

Serdecznie zapraszamy do udziału w konferencji.

Komitet Naukowy

dr n. med. Hanna Czajka

dr n. med. Katarzyna Przybyszewska

dr hab. n. med. Zbigniew Żuber, prof. nadzw.

INFORMACJE ORGANIZACYJNE

• Termin konferencji: 28-29 listopada 2019r.
  • Miejsce: Hotel Galaxy, ul. Gęsia 22A, Kraków
  • Koszty uczestnictwa: wydarzenie bezpłatne
  • Rejestracja do 22 listopada lub do wyczerpania liczby miejsc wyłącznie przez stronę: https://konferencjapediatryczna.konfeo.com/pl/groups
  • Punkty edukacyjne: TAK
  • Organizator zapewnia: materiały konferencyjne, certyfikat z punktami edukacyjnymi, przerwy kawowe 28-29.11, lunch 29.11
  • Uczestnicy zainteresowani noclegiem w Hotelu Galaxy mogą skorzystać z usługi po preferencyjnych cenach powołując się na nazwę konferencji. Opłaty ponosi uczestnik. W celu rezerwacji pokoju prosimy o indywidualny kontakt z hotelem: Agnieszka Lemańska, [email protected], tel. 12 354 59 54 w.300 . Liczba pokoi jest ograniczona.

Sponsor Główny: GSK

Sponsorzy: Biomarin, Pfizer, Takeda, Sanofi Pasteur, Sanofi Genzyme, Mead Johnson

Patronat Honorowy: Witold Kozłowski – Marszałek Województwa Małopolskiego

Patronat Medialny: Rynek Zdrowia, Twoje Zdrowie RMF24